Als je website niet (meer) functioneert… oftewel…kriebels

Ken je dat, die kriebel die je langzaam voelt opkomen in je lijf omdat iets wat je al heel lang wilt, maar niet wil ‘lukken’?
Kriebel die vanuit je voeten omhoog kruipt en wanneer die kriebel in je buik blijft hangen, weet je het GRRRR, je irritatielevel staat op high.

Al maanden kruipt mijn level langzaam van low naar high en vanmorgen stond hij dus tops.
Wat is de aanleiding, de reden?, hoor ik je vragen.
Nou, ik had een website, maar die functioneert al een tijd niet (meer)! Door omstandigheden heb ik ‘m uit de lucht moeten halen. Het idee was, dat de site zou worden overgezet en omgebouwd, zodat ik weer fris van start zou kunnen gaan. Zelf de touwtjes weer in handen en de site restylen naar mijn idee en doel.
Klinkt simpel, zou je zeggen. In principe is dat ook zo, zij het dat de ‘externe factoren’ niet zo lekker meeliepen. Met het bekende gevolg; geen site en dus niets kunnen posten.

Al een hele tijd speelt de gedachte van het opzetten van een blogsite, in plaats van een website, door mijn hoofd. Het realiseren ervan heeft ook lang op zich laten wachten. Soms werkt (ook) je gezondheid even tegen. Maar…. Vandaag heb ik eindelijk de daad bij het woord gevat en zie hier, mijn eerste blog op “Girl on (Italian)Tours” is een feit! Yeuh!

Maar, wie is die girl achter “Girl on (Italian)Tours” eigenlijk? Een kleine introductie lijkt me handig..

Wie ben ik?

Ik ben Irma. Bella Italia heeft mijn hart gestolen en ik vind het heerlijk om op reis te gaan of citytrips te maken. Ik ben gek op mijn twee katten, DJ en Diaz, rijd rond in mijn Cinquecentootje, leef mijn leventje vega(n) en communiceer me een slag in het rondte, zowel vanuit werk als privé 🙂

Zo, de kop is er af!
De eerste post. Ik vertel je vanaf nu graag meer over wat ik doe en wat me zoal bezig houdt
Volg je me? Leuk!

Tot gauw!
Ir.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s